Fin och exakt - med sitt långa smala blad är trancherkniven specialisten för att skära skinka, grillat kött och fisk. Sujihiki är japanarnas namn på en trancherkniv / förskärare.
Denna sujihiki har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.
Ett snyggt ergonomiskt vackert handtaget i slitstarkt, lättskött cocobollo pakkaträ dekorerat med en mosaiknit, röda och mässingfärgade mellanstycken och ett dekorativt slutstållock.
Livstidsgaranti på material och produktionsfel.
Tillverkas i Seki, Japan.
Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar