Set bestående av fem delar. Prisbelönt mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skivar lök och alla andra grönsaker och rotfrukter.
- Mandolin med ställbart sylvasst keramiskt blad som håller skärpan lång tid
- Julienne 2,5mm
- Rivare för ost eller vitlök.
- Uppsamlingslåda med silikonben står stdaig på köksbänken.
- Skyddshandtag med rivfunktion skyddar handen.
- Tål maskindisk
Fördelar med en keramisk mandolin:
- Maten håller sig fräschare, utan missfärgning och oxidering.
- Kermik är mycket hårdare än stål, därför bevaras den otroliga skärpan upp till tio gånger längre än skärpan på knivar av stål.
- Keramiska mandoloner tål att diskas i diskmaskin utan att tappa skärpa, till skillnad från mandoliner med stålblad.
Keramsika köksredskap från Kyocera är marknadsledende. Ryktet att keramiska köksredskap är ömtåliga gäller inte mandoloinerna och knivarna från Kyocera. Ända sedan 1984 tillverkar de sina knivar i kermaik av högsta kvalitet.