Prisvärd japansk gyutoh kockkniv, en allsidig kniv med många bruksområder. En bra kockkniv är hörnstenen i din knivuppsätting och en måste-kniv i varje kök. Den beskrivs ofta som kökets manuella foodprocessor, och används för att hacka, skära och tärna alla typer av råvaror. Bladet är konvext för att kniven enkelt ska kunna "vaggas" mot skärbrädan med ett minimum av kraft.
WASABI är en serie knivar med blad i rostfritt polerat 1K6 stål med svarta handtag. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt. Alltså är bladet nära kopplat till handtaget så att smuts och bakterier inte kan växa till i eventuella öppningar eller håligheter.
Välj mellan tre olika storlekar:
15 cm knivblad, Artikelnummer 6715C
20 cm knivblad, Artikelnummer 6720C
23,5 cm knivblad, Artikelnummer 6723C